CategorieŽn

Algemeen

 • Veilig betalen

  iDeal of Multisafepay
 • gratis verzending

  Bij bestelling boven de Ä 200
 • Fysieke winkel

  In hartje Amsterdam
 • Skype shoppen

  Live shoppen via Skype

Betalen

BIJ SCHOOLTJE.NL KUNT U BETALEN MET DE VOLGENDE ONLINE BETAALMOGELIJKHEDEN:

BANKREKENING

Ing bank

Iban: NL20INGB0007818151


ONLINE BETALEN
- IDeal
- Creditcard
- Paypal
-Achteraf betalen via achterafbetalen.nl

iDeal en creditcard aankopen lopen via de payment service provider Buckaroo.
Zij verzorgen het gehele traject van de transactie. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen en gecontroleerd heeft, krijgen wij een akkoord. Na een succesvolle transactie krijgt u een mail dat de betaling is gelukt en dat wij uw bestelling zullen gaan verzorgen.

IDEAL

Met iDeal betaalt u makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. IDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor uw bestelling gelijk naar u verstuurd kan worden.

Banken die iDeal ondersteunen zijn:

- Abn-Amro
- Rabobank
- ING
- Fortis
- Friesland bank
- SNS bank

Voor iDeal betalen dient u een internet bankieren contract te hebben afgesloten met uw bank.


CREDITCARD

Tí Schooltje accepteert Visa en Mastercard. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. Tí Schooltje kan op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.
Het kan zijn dat wij contact opneemt met u voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw creditcardgegevens in onze webshop.


PAYPAL

Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. U kunt hiervan gebruik maken indien u zich hiervoor heeft geregistreerd. Dit hoeft u eenmalig  te doen. U gaat naar www.paypal.nl en vult daar uw gegevens in. U kunt een creditcard koppelen aan uw Paypal account of via overboekingen betalen. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor u uw betalingen doet zodat uw gegevens nooit bij de verkoper terecht komen.

ACHTERAFBETALEN

Eerst zien, dan betalen; net als in een echte winkel. Dat is wat je wil, wanneer je een bestelling doet. Met AchterafBetalen betaal je veilig en eenvoudig, nadat je je product hebt ontvangen.

De voordelen van AchterafBetalen

 • Eerst zien, dan betalen
 • Een comfortabele betalingstermijn van standaard 14 dagen, die aansluit op het retourrecht
 • Factuur per e-mail met iDEAL-link
 • Gemakkelijk en veilig in gebruik
 • Alleen betalen wat je houdt. Retourzendingen hoef je niet vooruit te betalen

Hoe werkt AchterafBetalen?

1. Kies voor AchterafBetalen

Wanneer je winkelmandje gevuld is, kies je tijdens het afrekenen voor AchterafBetalen. Je herkent AchterafBetalen aan het zwarte logo met gele en witte letters, zoals boven op deze website te zien is.

2. Vul je gegevens in

Voor het afhandelen van je bestelling hebben wij een aantal gegevens nodig. Nadat je deze hebt ingevuld, voeren wij een online check uit. Kijk goed of je alle gegevens juist hebt ingevuld.

3. Bevestig je bestelling

Door de bestelling te bevestigen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van AchterafBetalen. Deze vind je op de website van de webwinkel.

4. Ontvang je bestelling

De webwinkel verstuurt de door jou bestelde producten en je ontvangt ze thuis.

5. Eenvoudig betalen

Je ontvangt een digitale factuur van AchterafBetalen. Deze betaal je eenvoudig via de groene iDEAL-button in de factuur. Je kan ook zelf het geld overmaken op ons rekeningnummer. Zorg er hierbij wel voor dat je het juiste rekeningnummer, zoals aangegeven op de factuur, en het juiste betalingskenmerk vermeldt. Na ontvangst van de factuur heb je standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Wil je de producten retourneren? Geef het door aan de webwinkel en je hoeft de rekening niet voor te schieten.

Heb je een vraag over betalen met AchterafBetalen? Kijk eens op de pagina van achterafbetalen.nl o met veel gestelde vragen of het antwoord daar tussen staat en stel gerust uw vraag via onze contactformulier.