FAQ

Hieronder vindt u de veel gestelde vragen met betrekking tot onze webshop. Staat uw vraag er niet bij of wilt u uw vraag persoonlijk stellen, neem dan gerust contact met ons op.

U kunt uw artikel(en) binnen 14 dagen probleemloos retourneren. Bij uw bestelling trreft u een retourformulier. Stuur het ingevulde retourformulier mee met de zending.
U kunt een cadeaubon, die u heeft ontvangen voor gespaarde punten, zowel in de webshop als in de winkel verzilveren. In de webshop staat deze automatisch klaar voor u zodra u gaat afrekenen. Om de cadeaubon in onze winkel te verzilveren, neemt u deze mee. Een cadeaubon, die u in de winkel heeft gekregen, kunt u enkel in onze winkel verzilveren, om technische redenen is het niet mogelijk deze in de webshop te verzilveren.
Een cadeaubon uitgegeven bij ‘T Schooltje is onbeperkt geldig.
Bij iedere euro, die u besteedt bij ‘T Schooltje (uitgezonderd afgeprijsde artikelen), ontvangt u een spaarpunt. Bij 1000 spaarpunten of meer ontvangt u een cadeaubon t.w.v. 5% van het bestede bedrag. Dit houdt in dat u bij 1000 punten een cadeaubon ontvangt t.w.v. 50 euro.