CategorieŽn

Algemeen

muts
muts muts
muts
Artikelnummer: 100147787

۠49,95
Kleur
Maat
Aantal

Wenslijst    

waarom 't schooltje?

  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Sparen voor korting
  • Retouneren in onze winkel
  • Niet goed, geld terug
Pin it
1. ‘T Schooltje zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen. 

2. Er word € 5,95 aan verzendkosten berekend aan de consument voor het verzenden van de bestelde producten levering in Nederland, alleen bij bestellingen
boven € 100,- verzenden wij gratis.


3. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan ‘T Schooltje kenbaar heeft gemaakt. 

4. Indien op dit adres niet open wordt gedaan, zal de levering de volgende dag een tweede maal aangeboden worden op hetzelfde adres. Mochten de producten wederom niet afgeleverd kunnen worden, kan de consument deze binnen drie weken afhalen op het aangegeven postkantoor. 

5. PostNL zal zorg dragen voor het fysieke leveringsproces.

6. Wij streven na, geaccepteerde bestellingen binnen 2 à 3 dagen doch uiterlijk binnen 30 dagen uit te voeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk een maand nadat de bestelling is geplaatst bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. 

7. Indien de consument recht heeft op terugbetaling zal ‘T Schooltje het bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, terugbetalen. 

8. Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal ‘T Schooltje zich inspannen om suggesties voor een vervangend artikel te doen. 

9. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij ons, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Indien artikelen retour worden gestuurd, ligt dit risico bij de consument.
U kunt uw artikel(en) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour probleemloos zonder opgaaf van reden retourneren. Gedurende deze termijn heeft u de mogelijkheid om uw artikelen te controleren op ondeugdelijkheden. 
Bij iedere euro, die u besteedt bij 't schooltje (uitgezonderd afgeprijsde artikelen), ontvangt u een spaarpunt. Bij 1000 spaarpunten of meer ontvangt u een cadeaubon t.w.v. 5% van het bestede bedrag. Dit houdt in dat u bij 1000 punten een cadeaubon ontvangt t.w.v. 50 euro.