fbpx

Over ons

T SCHOOLTJE tiener- en kindermode bestaat al sinds maart 1973. Wij zijn gestart in de Schoolstraat nr. 5 op 4 m2 als een van de eerste kinderboetiekjes in Nederland. Aan dit adres hebben wij onze naam ‘T SCHOOLTJE ontleend. Al gauw werd deze winkel veel te klein, wij zijn toen verhuisd naar de Overtoom 451. Vanaf die tijd kregen wij in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid in Amsterdam en ver daar buiten. Toen wij 35 jaar geleden de mogelijkheid kregen om onze winkel van de Overtoom 451 naar de huidige vestiging Overtoom 87, vlak bij de PC Hoofdstraat en 1500 m2 winkel- en magazijnruimte, te verhuizen, grepen wij deze mogelijkheid met beide handen aan. Het werd een van de vele mooie hoogtepunten in ons 50 jarig bestaan.
De winkel werd geopend door een aantal spelers van Ajax o.a. Frank Rijkaard, Ronald Koeman, Stanley Menzo en de bokser Pedro van Raamsdonk.

Vanaf dat moment zijn wij naast onze kledingcollectie bijpassende schoenen gaan verkopen, dit bleek een schot in de roos. Wij waren hierdoor de eerste kindermodezaak in Nederland die deze formule hadden en een totaalbeeld gaven van de mode voor kinderen en nu ook alles online!
Met gepaste trots zijn wij dan ook één van de meest toonaangevende kindermodezaken van Europa met klanten uit de Jordaan tot en met de Koninklijke familie van Brunei.Tot op de dag van vandaag mogen wij ons vereren met het feit dat onze slogan: ‘Wat u met liefde heeft gemaakt, mag u ook met liefde aankleden.’ Voor steeds meer bekende en minder bekende mensen een reden is om naar ‘T SCHOOLTJE te komen, waar kleding en schoenen van Dsquared2, Moose Knuckles, Monnalisa, Ice Berg, Philipp Plein, Versace, Pinko, Elisabetta Franchi, Roberto Cavalli, Parajumpers, Woolrich en diverse andere merken worden samengevoegd tot een sprankelend geheel.

Klachten en Geschillen

We doen ons uiterste best om u een zo goed mogelijk diensteverlening te bieden, mocht u een opmerking of klacht willen indienen, dan kunt u gerust gebruik maken van onze contactgegevens. U ontvangt binnen 8 dagen een bericht van ons. ‘t Schooltje is aangesloten op de geschillencommisie van Stichting Webshop Keurmerk.

Ontdek onze nieuwste items