CategorieŽn

Algemeen

 • Veilig betalen

  iDeal of Multisafepay
 • gratis verzending

  Bij bestelling boven de €100
 • Fysieke winkel

  In hartje Amsterdam
 • Skype shoppen

  Live shoppen via Skype

Retourneren

U kunt uw artikel(en) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour probleemloos zonder opgaaf van reden retourneren.

RETOUR AANMELDEN

U kunt retouren aanmelden via info@schooltje.nl of via tel: 0031-(0)20-6830444 . 
Stuurt u de artikelen dus niet zomaar terug!

De retouren moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
•    Kleding is niet gedragen en mag geen (transpiratie) vlekken bevatten (passen valt hier niet onder).
•    De originele labels, verpakking en toebehoren dienen in originele staat aanwezig te zijn, indien redelijkerwijs mogelijk.
•    Schoenen die zijn gepast, hebben geen loopsporen op de zool. Wij moeten de schoenen als nieuw paar kunnen verkopen.
•    Gelieve de geleverde doos (of een vergelijkbare) te gebruiken voor uw retouren. Belangrijk is dat u nooit tape direct op schoenendozen plakt, waardoor deze niet meer in goede staat te herstellen zijn.


ADRES

U kunt uw artikelen terugsturen nadat u de retour heeft aangemeld bij  t' Schooltje. U kunt dezelfde doos gebruiken waarin u uw artikelen heeft ontvangen. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.


TEGOEDBON OF GELD TERUG

U heeft een bedenktermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
 
 • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
 • Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
 • Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.  Formulier voor herroeping
't Schooltje vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Indien u kiest voor een tegoedbon zal deze binnen 14 dagen worden gestort op uw account. U kunt deze tegoedbon zowel in onze webshop als in onze winkel verzilveren. Indien u ervoor kiest uw geld terug te ontvangen, betalen wij dit binnen 14 werkdagen terug, via dezelfde methode die u destijds gekozen heeft voor uw bestelling. binnen 14 dagen worden terugbetaald. Wettelijk gezien dient de terugbetaling binnen 30 dagen te geschieden.