Categorieën

Algemeen

 • Veilig betalen

  iDeal of Multisafepay
 • gratis verzending

  Bij bestelling boven de € 200
 • Fysieke winkel

  In hartje Amsterdam
 • Skype shoppen

  Live shoppen via Skype

Verzending

1. 'T Schooltje zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen.

2. Er word € 7.50 aan verzendkosten berekend aan de consument voor het verzenden van de bestelde producten levering in Nederland, alleen bij bestellingen boven € 200,- verzenden wij gratis.

3. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan ‘T Schooltje kenbaar heeft gemaakt.

4. Indien op dit adres niet open wordt gedaan, zal de levering de volgende dag een tweede maal aangeboden worden op hetzelfde adres. Mochten de producten wederom niet afgeleverd kunnen worden, kan de consument deze binnen drie weken afhalen op het aangegeven postkantoor.

5. TNT zal zorg dragen voor het fysieke leveringsproces.
6. Wij streven na, geaccepteerde bestellingen binnen 2 ŕ 3 dagen of uiterlijk binnen 30 dagen uit te voeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk een maand nadat de bestelling is geplaatst bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.

7. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

8. Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal ‘T Schooltje zich inspannen om suggesties voor een vervangend artikel te doen.

9. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij ons, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Indien artikelen retour worden gestuurd, ligt dit risico bij de consument.