fbpx

Verzending

1. ‘T Schooltje zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen.

2. Er wordt €5,95 verzendkosten in rekening gebracht voor verzending binnen Nederland.

Voor bestellingen boven de €100,- worden geen verzendkosten berekend. 

Voor bestellingen vanuit het buitenland wordt er €20,- verzendkosten in rekening gebracht, met uitzondering van België, Duitsland en Luxemburg hiervoor bedragen de verzendkosten €10,-.

Voor bestellingen boven de €200,- worden geen verzendkosten berekend voor het buitenland. 

3. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan ‘T Schooltje kenbaar heeft gemaakt.

4. Indien op dit adres niet open wordt gedaan, zal de levering de volgende dag een tweede maal aangeboden worden op hetzelfde adres. Mochten de producten wederom niet afgeleverd kunnen worden, kan de consument deze binnen één week afhalen op het aangegeven postkantoor.

5. PostNL zal zorg dragen voor het fysieke leveringsproces.

6. We doen er uiteraard alles aan om uw pakket zo snel mogelijk te verzenden. We streven er daarom naar dat, indien vóór 17:00 uur besteld, uw pakket dezelfde dag wordt verzonden. U ontvangt daarom altijd een mailtje met de track & trace code zodra de bestelling verzonden is. Dan kunt u via deze weg het pakket volgen tot aan de ontvangst!

7. U heeft een bedenktermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

8. Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal ‘T Schooltje zich inspannen om suggesties voor een vervangend artikel te doen.

9. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij ons, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Indien artikelen retour worden gestuurd, ligt dit risico bij de consument.

Ontdek onze nieuwste items